Niš: Flaširanje vode na proleće

Bez autora
Jan 08 2012

Nagoveštaj niškog „Naisusa“ od pre devet meseci, da će ovo JKP, pod čijim je, inače, krovom i gradski vodovod, početi sa flaširanjem vode za tržište iz kaptaže broj 2 izvorišta Studena, sve je bliži realnosti. Realizacija pomenutog projekta je među prioritetima u ovoj godini, a u „Naisusu“ ističu da se i ne razmišlja o odustajanju. Njihova flaširana voda već na proleće mogla bi da se nađe na domaćem i stranom tržištu, a da li će se to dogoditi u martu ili nešto kasnije, zavisi od toga hoće li stići da završe pravnu regulativu oko registracije nove delatnosti.

Niš: Flaširanje vode na prolećeNagoveštaj niškog „Naisusa“ od pre devet meseci, da će ovo JKP, pod čijim je, inače, krovom i gradski vodovod, početi sa flaširanjem vode za tržište iz kaptaže broj 2 izvorišta Studena, sve je bliži realnosti.

Realizacija pomenutog projekta je među prioritetima u ovoj godini, a u „Naisusu“ ističu da se i ne razmišlja o odustajanju.

- Naša flaširana voda već na proleće mogla bi da se nađe na domaćem i stranom tržištu, a da li će se to dogoditi u martu ili nešto kasnije, zavisi od toga hoćemo li stići da završimo pravnu regulativu oko registracije nove delatnosti - kaže direktor JKP „Naisus“ Aleksandar Mitić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik